Kala makai tok bala kitak? Tapi aku sigek nemu maioh bala balat rinduk makai daun ubi... ka ya gusok tauka tutok....
Resepi aku simple aja...
Bahan2 ti ka dikena
Bawang putih
Bawang merah
Liak
Serai
Cabik padi
Pusu
Belacan
(Pemaioh semua bahan tok bpanggai ba kitak pembaca...tang petua indai aku, enti ka engkah maioh belacan, anang engkah maioh pusu....)
Gula - maia ngureng daun ubi
Bawang putih
Bawang merah
Liak
Serai
Cabik padi
Pusu
Belacan
(Pemaioh semua bahan tok bpanggai ba kitak pembaca...tang petua indai aku, enti ka engkah maioh belacan, anang engkah maioh pusu....)
Gula - maia ngureng daun ubi
Cara nyumai
1. Tutok semua bahan ka dpadah aku tadi.
2. Engkah minyak masak, nitih pemaioh peneka pembaca. Tang daun ubi tok sigek makai minyak wai.. nuan nabak maioh pun ya sigek diresap daun ubi tok tadi..
3. Udah wangi daun ubi digureng bala kitak? Tabak gula mimit awa ka daun ubi tutok kitak berasai manis..
1. Tutok semua bahan ka dpadah aku tadi.
2. Engkah minyak masak, nitih pemaioh peneka pembaca. Tang daun ubi tok sigek makai minyak wai.. nuan nabak maioh pun ya sigek diresap daun ubi tok tadi..
3. Udah wangi daun ubi digureng bala kitak? Tabak gula mimit awa ka daun ubi tutok kitak berasai manis..
Tada... udah tembu daun ubi gusok goreng belacan kitai.. aram.. makai meh nggau asik panas.. sedap.....
No comments:
Post a Comment